Зйомка «Ранок нареченої» - найніжніша та хвилююча частина весільної фотосесії. Останнім часом,така зйомка набула великої популярності в будуарному стилі.

. З одного боку, ніжна, хвилююча фотосесія є чудовим весільним подарунком для майбутнього чоловіка. А з іншого боку, це прекрасна можливість сфотографуватися в дуже жіночному, елегантному та звабливому образі в такий важливий день вашого життя. Гарна білизна, ніжне мереживо, вишукані аксесуари зроблять фотосесію зворушливою, загадковою, позбавленої вульгарності, лише з тонким натяком. Саме слово «будуар» тут є визначальним. Будуарна фотосесія нареченої - це чуттєві фотографії ще не одягненої у весільну сукню героїні. Це не просто фото зборів нареченої з елементами ню в нижній білизні. Ми говоримо про спеціально підготовлений образ, який може бути грайливо-бешкетним, романтичним, сучасним зухвалим або аристократично-стриманим суворим. Стиль, який підходить конкретній нареченій, визначає і місце зйомки.

pic

pic

pic Бути нареченою - це особливий неповторний стан, який вам неодмінно захочеться згадувати. А фотографії - найкраща пам'ять. Крім того, така фотосесія допомагає розкритися для себе самої, як жінка, прийняти себе, побачити в новому світлі.Зйомку можна провести до весілля за 1-2 місяці і поєднати з репетицією вашого весільного макіяжу і зачіски. Плюси проведення фотосесії "ранок нареченої" до весілля: Це можливість побачити себе на фотографіях в обраному весільному макіяжі. Ви можете вибрати для зйомки фотостудію з потрібним вам інтер'єром, не прив'язуючись до місця, або навіть влаштувати фотосесію ранку нареченої на природі. Вам не потрібно поспішати, ви не будете нервувати, що завжди позначається на результаті. В день весілля ви зможете влаштувати сюрприз нареченому - доставити готові фотографії з конфіденційною поштою.

pic

pic

pic Якщо у вас недостатньо часу для організації фотосесії до весілля, то заплануйте на будуарну фотосесію під час зборів нареченої додатково 2 години. Обговоріть заздалегідь з вашим стилістом той образ, який ви хотіли б створити для зйомки, тому що може знадобитися додатково коригувати зачіску, макіяж губ для весільного плаття.

pic

pic Місце для зйомки ранку нареченої підбирається, виходячи з обраного стилю і сюжету. Цікавий класичний образ романтичної дівчини в будуарній сукні? Розгляньте варіанти інтер'єрних фотостудій, де є туалетний столик, велике дзеркало в красивій рамі, ліжко або софа.Хочете створити сюжет про дівчину, немов зійшла з полотен художників минулих століть? Відправляйтеся в заміські садиби і старовинні споруди. Якщо близький образ сучасної трохи зухвалої особи, то можна зняти ранок нареченої вдома. Для такої зйомки також підійде сучасна фотостудія лофт.

pic

pic

pic

pic

pic

pic