Нині дуже швидкими темпами розповсюджується інформація та її передача у цифровій формі.

Для того, щоб випускники навчальних закладів легко реалізовували себе у професійному плані, були потрібні, студенти повинні бути занурені у світовий освітній процес.

Глобальна комп’ютеризація суспільства - визначає характер функціонування та умови розвитку нації. Сучасні інформаційні технології виконують безліч виробничих, комерційних, обслуговчий операцій. Інформаційні технології стають невід’ємним елементом повсякденного побуту людей.

Виникає нова інформаційна ера.

Інформаційні технології відкривають нам цілий спектр можливостей, передові технології використовуються у виробництві, навчанні, суттєво змінюють зміст праці, роблять її творчою та неординарною. Вони широко використовуються в інформаційному моніторингу. Акцентуючи увагу на освіті, варто зауважити, що ці технології є потужним інструментарієм університетів передових країн світу. Дистанційне навчання через мережу Інтернет, яке полягає в індивідуальному підході, враховує особливості кожного слухача та не обмежена у часі.

Самостійна робота студента підкріплюється дистанційною допомогою викладачів та отриманні матеріалів в електронному вигляді.

Термін "сучасні технології" змінюється з кожним днем, інформаційні технології стали передовим методом в освіті та набирають обертів щодня.

Головною метою комплексної інтеграції сучасних ВНЗ в інформаційний простір є розвиток інвестиційно-інноваційної діяльності в країні та міжнародне співробітництво.

✍✍✍
Стаття учасниці проекту "Здобувай досвід разом із "Рівне 1" Анастасії Каращук.

Надсилай свої статті на електронну адресу office@rivne1.tv й очікуй повідомлення від модератора з посиланням на її публікацію на сайті rivne1.tv.

Автор статті, яка набере найбільшу кількість переглядів, матиме можливість БЕЗКОШТОВНО навчатися у ПРАКТИЧНІЙ ШКОЛІ ЖУРНАЛІСТИКИ ТА ОПЕРАТОРСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ.

Не втрать свій шанс!

Деталі проекту