ТзОВ "Рівнетеплоенерго" припинило гаряче водопостачання рівнянам, яких обслуговують котельні по вул. Поліська, 5-б та вул. Князя Володимира, 75-б.

На адресу ТОВ “Рівне теплоенерго” надійшло повідомлення від ПАТ “Рівне газ” про припинення газопостачання наступного змісту:

"Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 08.12.2006 № 1687 «Про затвердження Порядку пооб’єктового припинення (обмеження) газопостачання споживачам (крім населення)», у зв’язку з відсутністю підтверджених обсягів (номінацій) природного газу на 1 декаду жовтня місяця 2016 року, пропонуємо Вам у термін до 10 години 03 жовтня 2016 року самостійно відключити від газових мереж газоспоживання і підготувати до пломбування газоспоживне обладнання ТзОВ "Рівне теплоенерго".

У разі невиконання цієї вимоги транспортування газу Вашому підприємству буде припинено (обмежено) в примусовому порядку. З метою запобігання аваріям, травматизму, пошкодженню обладнання, негативному впливу на навколишнє природне середовище до настання зазначеного в повідомленні строку припинення газопостачання Ви зобов’язані вжити необхідних заходів для підготовки газоспоживного обладнання до такого припинення (обмеження)".

Як повідомляють на сайті "Рівне теплоенерго", відновлення подачі гарячої води споживачам залежатиме від врегулювання цього питання.

Впродовж кількох днів керівництво ТОВ «Рівне теплоенерго» намагалося врегулювати це питання, втім з 4 жовтня були змушені тимчасово припинити газоспоживання та виробництво послуг централізованого гарячого водопостачання від котелень товариства за адресами вул. Поліська, 5-б та вул. Князя Володимира, 75-б.

Коли його буде врегульовано, а у рівнян знову з`явиться гаряча вода, а також чому проблему не можна було врегулювати заздалегідь, - тепловики не повідомляють.