Від магнітних бур потерпають здебільшого люди похилого віку, але і молодь часто страждає від магнітних коливань. Загалом до них чутливі сімдесят відсотків населення. Запобігти магнітним бурям, яких у жовтні очікується до десятка не вдасться, як би цього не хотілось. Відтак, варто подбати про те, щоб якомога безболісно їх пережити.

Дні, на які припадає активність магнітного поля для вас мають пройти з мінімальними фізичними навантаженнями. Якщо це реально, то варто відмовитись від перельотів, поїздок.

Тим, хто має проблеми із серцем у такі дні варто більше часу ходити, але спокійно та розмірено. А от від стояння чи довготривалого сидіння варто відмовитись взагалі. У жодному разі не можна переривати курс лікарських препаратів, якщо ви такий приймаєте.

Якщо вам докучають головані болі або ж не можете побороти дратівливість, то запасіться ефірною олією. Саме запахи лаванди, розмарину чи м'яти приведуть у норму вашу нервову систему, а також допоможуть позбутися головного болю.

Дні магнітних бур мають бути пронизані позитивними емоціями. На роботі та вдома краще обійтися без важливих розмов, з'ясовування стосунків. Їх треба відкласти у часі, а за можливості і взагалі забути про негатив.

Півтори-дві літри чистої води, випитої за день, у який активна магнітна буря, допоможе зменшити в’язкість крові. А для людей, у яких проблеми з гіпертонією, добре пити ще й заспокійливі напої. Мова йде про чаї з м'яти, меліси, або ж з імбирем.

Отже, у жовтні цими порадами варто озброїтися 3, 6, 8, 16, 19, 22, 24 та 29 числа.