Що віщують зорі усім знакам зодіаку на 4 жовтня:

Овен

Сьогодні несприятливо починати нові справи – результат виявиться більш ніж сумнівним. Розташування зірок вказує на небезпеку фінансових втрат або обману в комерційних операціях. Уникайте ризику, відкладіть великі покупки. Намагайтеся також уникати в цей період скупчення людей та не відвідувати громадських місць. У другій половині дня посилюються аура здатності до досягнення намічених цілей, чарівність. В особистому житті передбачається приємна подія. Не виключено, що вам вдасться успішно вирішити виниклі любовні проблеми.

Телець

Сьогодні службові справи і міжособистісні відносини зажадають від вас максимальної концентрації, дисципліни та організованості, проте успіх обіцяє бути ілюзорним. Постарайтеся не замикатися на своїх проблемах або невдачі. Ви повинні приділити увагу здоров'ю близьких людей, а особливо здоров'ю дітей.

Близнюки

Раптовий конфлікт вирішиться не на вашу користь. Не розслабляйтеся – нові неприємності не примусять себе чекати. Міцне здоров'я і іронічне ставлення до ситуації допоможуть вам уникнути їх. До вас можуть звернутися давні партнери по бізнесу з несподіваною пропозицією. Ваші діловитість і тверезий розрахунок повинні позитивно позначитися на кінцевих результатах роботи, що дозволить домогтися успіхів. Слід звернути увагу на своє самопочуття. Дотримуйтесь дієти, відмовтеся від тваринної їжі, можете поголодувати. Хороший день для лікування методами народної медицини. Сон буває справедливий, і слід очікувати виконання.

Рак

Важкий день. Життєвий потенціал знаходиться на низькому рівні. Можливі в'ялість, загострення хронічних захворювань, головний біль. Ймовірно, сьогодні вам доведеться рішуче наступати або, навпаки, сконцентрувати всю енергію для відстоювання своєї позиції. Не намагайтеся йти напролом – у разі необхідності йдіть на компроміс. Не сподівайтеся на допомогу друзів і близьких – покладайтеся тільки на себе. Несприятливі будь-які активні дії у сфері професійної діяльності. Краще зайнятися зміцненням здоров'я та особистими справами. Сни зазвичай щасливі і виконуються.

Лев

Розбіжності з близькою людиною, небажання прислухатися до думки співрозмовника або наклеп недоброзичливця порушать рівновагу і довірчу обстановку в сім'ї. Зірки рекомендують утримання, протистояння спокусам, обмеження контактів з неприємними людьми. Сторонній вплив призведе до негативних результатів. Не рекомендується ризикувати чи займатися дорогими покупками. Знизити негативні тенденції можна тільки високими моральними вчинками.

Діва

Сьогодні очікуються жорстокі сутички з зовнішнім оточенням. Як ніколи раніше, слід проявляти терпіння і витримку. Недобросовісне ставлення партнерів або наклеп таємних недоброзичливців ускладнить рух до намічених цілей або негативно позначиться на результатах діяльності. Не виключено, що через необережних висловлювань або емоційного пориву в діях ви станете мішенню для нападок.

Терези

Напружений день. Необхідні стриманість, аскетизм, протистояння спокусам. Заплановані зустрічі краще перенести на інший день. Робота потребуватиме великих зусиль, нестандартного погляду на звичні обов'язки, неординарних рішень виникаючих проблем. Рекомендується провести кінець цього дня на дачі або в лісі. Перед сном корисні холодні обмивання або ножні ванни. Цвинтар у сні – до довгої і запеклій боротьбі з злиднями.

Скорпіон

Життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Зростають творчі здібності, інтуїція, сексуальність. Цей день – початок вашого творчого підйому. Будь-яка справа буде даватися легко і принесе хороший результат. Ваші достоїнства і якості помітять і оцінять оточуючі. День обіцяє бути насиченим цікавими подіями і в особистому житті. Сексуальні контакти і любовні відносини принесуть вам радість і впевненість у собі. Не виключено, що інтереси дітей чи близьких родичів зажадають від вас підвищеної уваги та особистої участі.

Стрілець

Сприятливий день. Вірогідне несподіване отримання прибутку, знахідка цінної речі або виграш. Хороший день для роздумів, аналізу минулих вчинків, довгострокового планування. Ймовірно, ви отримаєте несподівану звістку, що може ускладнити взаємини у вашій сім'ї. Будьте готові до серйозних проблем. В житті слід порівнювати бажане з дійсним. Ви здатні завоювати самі неприступні вершини і досягти неймовірних успіхів, однак не квапте події і не беріться за те, чого не зможете зробити. Уникайте перевтоми, яка може вкрай негативно позначитися на здоров'ї.

Козеріг

Несприятливе розташування планет може негативно позначитися на просуванні по службі або загальмувати прогрес у сфері професійної діяльності. Може статися так, що ваша доброзичливість і щира любов до людей перетворять вас в мішень для злих насмішок. Постарайтеся не концентрувати увагу на прикрі непорозуміння – внутрішнє благородство і вміння вчитися на своїх помилках допоможуть відвоювати втрачені позиції.

Водолій

Зірки припускають несподіваний поворот у вашому житті, причому не обов'язково позитивний. Ймовірно, високий життєвий потенціал і жага діяльності змусять вас задовольнити миттєвий інтерес, ризикнувши всім заради примарних цілей. Пристрасть до ефектних вчинків, непостійність у поєднанні з діловою практичністю можуть призвести до глибоких суперечностей у вчинках і викликати щонайменше крайнє здивування оточуючих. Бережіться: можливо, вас чекають розчарування і провали не тільки в роботі, але і в особистому житті.

Риби

Взаєморозуміння і бажання шукати компроміси відсутні майже повністю, і, якщо вас чекає серйозна розмова з начальством або звернення в державні інстанції, зберігайте самовладання і витримку. Не падайте духом: швидше за все ви не зможете подолати всі труднощі і перешкоди, які стоять на вашому шляху. Можливо, з тактичних міркувань вам доведеться змінити манеру поведінки чи ставлення до партнерів.

Джерело: UkrMedia