Ми постаралися зібрати максимально корисні поради щодо адаптації торжества під наявний бюджет. Найпрекрасніший день не обов'язково повинен бути найдорожчим.

Кільця і запрошення: 1.Звичайно хочеться запросити всіх родичів і навіть не найближчих друзів, але, пам'ятайте, чим більше людей ви покличете, тим менше часу ви зможете провести з кожним. Невеликий і затишний вечір буде набагато комфортнішим і спокійнішим. Гучну вечірку для друзів завжди можна провести трохи пізніше. 2.Друковані запрошення часто виливаються в пристойну суму. Зробіть відео запрошення і розішліть по електронній пошті. Додатково можна створити блог або сторінку в соціальних мережах, де гості зможуть обговорити подарунки і зовнішній вигляд. Там же можна попросити кожного залишити своє відео-побажання, які потім буде приємно подивитися на банкеті після церемонії. 3.Кільця купуються тільки для вас і чужа думка тут зайва. Не бійтеся знайти вінтажну прикрасу або скористатися послугами ювеліра, надавши йому матеріал для створення кілець з будь-яких старих і невикористовуваних прикрас.

pic Квіти: 1. Досліджуйте місцеві квіткові ринки. Хто рано встає тому Бог дає. Заздалегідь домовтеся і отримаєте найсвіжіші квіти рано вранці перед подією. 2.Букет для себе і, якщо передбачено, подружок зробіть самостійно. Тут як і з макіяжем, існують курси та самовчителі. Якщо є досвідчені друзі, то процес створення буде ще більш приємним.

pic