Вперше потрапивши на весілля, кожна дівчинка не може відвести свого погляду від найтендітнішої людини – від нареченої.

Із цієї хвилини народжується нестримне бажання і свого часу одягнути святкове біле вбрання та поєднати життя із коханою людиною. Весільна сукня, черевички, фата, макіяж неодноразово обговорюються з подругами, проте частку уваги заслуговує і весільний манікюр. Звичайно, тенденції моди змінюються щорічно, а іноді й кожного сезону, тому іноді важко прослідкувати за всіма новими хвилями. Перш за все зверніть увагу на форму нігтів та довжину нігтів. Овальна форма та форма лопатки є найулюбленішими у всіх майстрів манікюру. Деяким нареченим, якщо вони обрали відмінне від класичного стилю вбрання, пропонують зробити мигдалевидну форму. Попри все залишається незмінною довжина весільного манікюру – середня. Занадто довга нігтьова пластина може створити незручності, наприклад, зачепившись за декоративне оздоблення весільної сукні.

pic Весільний манікюр за кольором досить різноманітний і в загальному його узгоджують із кольором вбрання. Пропонуємо також звернути увагу і на тон шкіри нареченої – кремовий, світло-рожевий колір покриття нігтів більше пасуватиме білошкірим дівчатам, а смуглявки можуть зупинити свій вибір на мідних відтінках. Якщо у загальному образі використаний акцент, наприклад, яскрава стрічка або букет, варто обрати аналогічний колір манікюру.

pic Для декоративного оздоблення весільного манікюру використовують блискітки, стрази та камінці, проте такі прикраси тримаються не більше трьох днів. Для манікюру такого типу не важлива ні довжина, ні форма нігтів нареченої, а на знімках руки нареченої виглядатимуть особливо привабливо.

pic Особливо популярним в цьому році стало покриття гелем або шелаком. Манікюр триматиметься протягом усього медового місяця, а нігті будуть захищені від зовнішніх пошкоджень. За допомогою шелаку можна створити не лише одноколірний, але й візерунковий манікюр.

pic

pic