Прем'єру епічної драми «Століття Якова» за однойменним романом-лауреатом літературної премії «Коронація слова» Володимира Лиса покажуть сьогодні, 30 вересня.

4-серійної мелодрами «Століття Якова» – першої екранізації однойменного історичного роману Володимира Лиса.

Стрічка «Століття Якова» – це історія людських стосунків на фоні історичних подій, які тривають з моменту закінчення Першої світової війни і до наших днів.

На долю героя випали війни, полон і втрата близьких, але найголовніше для Якова – зберегти людяність і здатність любити.

Спеціально для вас підготували спецпроект "Історія однієї людини і всієї країни".

Головного героя – Якова Меха – зіграють два актори. У молодому віці – Роман Луцький, у зрілому – народний артист України Станіслав Боклан. У драмі також зіграють українські актори Людмила Загорська, Олег Примогенов, Андрій Самінін, Наталя Доля, Олександр Печериця і Ганна Топчій, а також переможець дитячого талант-шоу «Маленькі гіганти» Женя Лебедин.

Виробництвом україномовного проекту займався «1+1 Продакшн». Продюсери – Олена Васильєва, Вікторія Лєзіна. Режисером-постановником виступив Бата Недич, оператор-постановник – Ігор Іванов, художник-постановник – Сергій Бржестовський, а художник по костюмах – Ірина Гергель.

За матеріалами "1+1".