Патрульні затримали зловмисника по гарячих слідах.

Сьогодні, близько 11-ї години патрульні отримали повідомлення про те, що до однієї з квартир на вулиці Дорошенка заліз невідомий чоловік.

Дорогою інспектори зателефонували до заявниці, щоб не втрачаючи часу з’ясувати обставини події. Жінка повідомила, що невідомий вискочив із вікна будинку та побіг у бік залізничного вокзалу, описала його ознаки.

Охоронці порядку відразу попрямували у вказаному напрямку, оглядаючи прилеглу територію. Поблизу залізничного вокзалу помітили чоловіка, який за зовнішніми ознаками підпадав під орієнтування. У ході спілкування невідомий сказав, що документів при собі не має і різко почав втікати в напрямку дворів житлових будинків на вулиці Небесної Сотні.

Під час переслідування патрульні неодноразово наказували зупинитися, однак чоловік на вимогу не реагував та продовжував втікати в напрямку річки Устя, кинувся у воду та переплив на протилежний бік водойми. Але там його відразу затримав інший екіпаж патрульних.

Втікача доставили у міськвідділ, де з’ясувалося, що він вже неодноразово був засудженим за вчинення кримінальних правопорушень передбачених ст. 185 КК України (крадіжка). Свідки події впізнали затриманого. 28-річного рівнянина патрульні передали слідчим.

Повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівного.