Сьогодні, 28 вересня, у пожежі, яка сталася у багатоповерхівці на вулиці Генерала Безручка загинув чоловік. За попередньою версією ДСНС, причиною загоряння стало необережне поводження із вогнем.

О 13:00 до чергової служби ГУ ДСНС у Рівне нській області надійшло повідомлення про пожежу в 9-ти поверховому житловому будинку міста Рівне на вул. Генерала Безручка, 5. За вказаною адресою негайно було направлено черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 12 працівників на двох пожежних автоцистернах і пожежній автодрабині, а також оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

На місці рятувальники встановили, що пожежа сталася в однокімнатній квартирі на 5-му поверсі. За допомогою автодрабини вогнеборці подали на гасіння водяний ствол. Тим часом ланка газодимозахисників виявила в палаючій квартирі двох осіб. Людей терміново винесли з осередку пожежі. Медики констатували загибель одного чоловіка, іншого у важкому стані доставили в лікувальний заклад. Одночасно з гасінням пожежі рятувальники евакуювали із заповненого димом будинку 27 мешканців.

О 13:37 пожежа була ліквідована. Вогнем знищено два ліжка та пошкоджено меблі й окремі речі домашнього вжитку. Наразі обставини даної пожежі з’ясовують правоохоронці.



pic

pic

pic

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Рівне нській області