Балетки завоювали серця представниць прекрасної статі в усьому світі. Воно й не дивно, адже вони стильні і зручні! Тепер і наречені все частіше стали надягати на свої ніжки балетки.

Звичайно, ніхто не скасовує елегантні весільні туфлі на підборах і не говорить, що варто все весілля проходити в балетках. Їх можна надіти на весільну прогулянку на природі або в кінці весільного бенкету, щоб станцювати зі своїми гостями!

pic Обираючи балетки, вам не потрібно вибирати між зручністю і красою. Останні взуттєві колекції пропонують масу різноманітних за моделлю і декору весільних балеток, які вдало поєднуються з різними образами. Багатогранним залишається і дизайн балеток. Як декор для балеток використовують різні бантики, сяючі кристали, стрази і пайетки. Зустрічається декор з атласних стрічок, мережива і шовкових квітів. Нерідко прикрасою балеток є красива брошка.

pic

pic

pic Щоб обрана пара балеток довго радувала вас комфортом і красою, візьміть до уваги наступні важливі моменти: 1.Вибирайте шкіряні моделі балеток, якщо хочете носити це взуття після весілля. 2.Вибирайте балетки з м'якою підошвою. На місці перевірте, чи гнеться підошва. 3.Якщо вам сподобалися балетки на тканинній основі, пам'ятайте, що така модель не зовсім практична. Основні переваги балеток це: зручність, універсальність, економічність та практичність.

pic На жаль, балетки підійдуть не до всіх весільних образів. З вибором сукні та балеток потрібно бути дуже уважними, щоб не створити безглуздий образ.

pic Пам'ятайте, що навіть прості балетки потрібно вміти носити так само, як туфлі на високих підборах. Заздалегідь потренуйтеся, щоб на весіллі ваша хода і рухи були витонченими і граціозними.

pic

pic