Що потрібно для того, щоб стати журналістом? Який вид ЗМІ підходить саме для тебе? Чи легко бути ведучим? З чого почати писати статтю? Саме такі питання ми почули від дітей з групи №3 на занятті у "Дитячій школі медіаграмотності"!

Основи складання телепрограм діти дізнавались ще на другому занятті від викладача Олі Данилюк. Тож до уроку під керівництвом досвідченого журналіста Дмитра Леонтіюка були вже трішки підготовлені. Але з не меншою цікавістю дізнавались про роботу над створенням телепродукції. Особливо цікаво було почути про роботи над створенням сюжетів, розвитком тем, роботою журналістів та авторів цілих програм.



pic

pic

pic

pic

pic

pic

Ми наголошуємо, що інформаційна кампанія «Дитяча школа медіа грамотності» проводиться Об’єднанням «Агентство «Рівне інформ». В рамках проекту «Підтримка діалогової та медійної компетенції як шлях до порозуміння в українському суспільстві та поза його межами», що реалізується Фондом Східна Європа за підтримки ChildFund Deutschland e.V. та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

pic