На автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Колоденка Рівненського району учора, 20 вересня, близько 15 години зіткнулися три автомобілі: «ВАЗ 2108», «Toyota Camry» та «FORD».

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 58-річний житель села Деражне Костопільського району, керуючи автомобілем «ВАЗ 2108», виїжджав на перехрестя доріг із вулиці Рівне нська села Колоденка на головну дорогу "Київ-Чоп".

Керманич не надав перевагу в русі автомобілю «Toyota Camry» під керуванням 35-річного киянина. Від удару ВАЗівка за інерцією продовжила рух та зіткнулася з автомобілем «FORD», який стояв перед перехрестям, надаючи перевагу в русі транспорту на головній дорозі. Водієм останнього транспортного засобу виявився 26-річний рівнянин.

Унаслідок ДТП 58-річного водія «ВАЗ 2108» з переломами кісток тазу та ноги госпіталізували в травматологічне відділення Рівне нської центральної міської лікарні. Однорічна дитина із «Toyota Camry» отримала садна голови та після надання медичної допомоги в приймальному відділенні Рівне нської ЦМЛ, відпущена з лікувального закладу.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.



pic

pic

pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.