Насичений, благородний і трохи суворий відтінок марсала - відмінний вибір для тих, хто хоче розбавити весільну нудотність вишуканою терпкістю.

Марсала - це десертне сицилійське вино. Подивимося, як можна використовувати цей темний відтінок в оформленні весілля і нарядах головних дійових осіб.

pic

pic Марсала - це теплий і затишний колір, тому найкраще він підійде для оформлення осіннього весілля.

pic

pic Перш ніж додавати відтінки марсали в весільний букет або вбрання нареченого і нареченої, варто обміркувати солодке меню. По-перше, темно-червоні десерти виглядають незвично і урочисто. По-друге, марсала часто використовується для приготування солодощів. Наприклад, вона входить в класичний рецепт тірамісу.

pic

pic

pic Темні квіти знадобляться не тільки нареченій. Вони відмінно виглядатимуть на піджаку нареченого і бояр. На букетах з використанням бордових рослин можуть зупинитися і гості, якщо заздалегідь натякнути їм, що весілля буде оформлене у відтінках марсали.

pic

pic Відмінною рисою кольору марсала є його витончена вишуканість, стильність, насиченість. З його допомогою легко можна створити атмосферу розкішного весілля.

pic

pic Подружки нареченої будуть виглядати надзвичайно в сукнях, коротких або довгих, кольору марсала. Друзі нареченого можуть створити класичний образ з використанням даного приголомшливого відтінку в краватці. Так чоловіча половина буде виглядати красиво і стильно, підтримавши модний тон торжества.

pic

pic Масивні важкі тканини і повітряні стрічки для оформлення арки, скатертини, серветки і посуд на столах, флористика в кольорі марсала і драпірування створять потрібні колірні акценти на весіллі.

pic

pic Лімузин кольору марсала знайти буде непросто, але ось ретро-машину для весільної поїздки - легко!

pic