Вироби із бурштину славляться не лише в Україні, але й закордоном. Бурштин - це камінь здоров'я, щастя і любові. Свого часу прикрасами з бурштину рекомендували лікувати як фізичні, так і душевні захворювання. Нині – це оригінальний подарунок для дорогої людини, друзів, знайомих, колег, який запам'ятається на все життя. Справжній рай дорогоцінних та унікальних виробів із сонячного каміння можна побачити у магазині «Бурштинова копальня №1», що у Рівному.

Тут асортимент від дрібничок до шикарних виробів із сонячного каміння, а саме: картини та ікони з бурштину, портрети, декоративні панно, колоритні художні полотна, копії старовинних ікон, інкрустація янтарем кованих виробів, картини ручної різьби по дереву з декоруванням бурштином, вироби для декору інтер'єру, ювелірні прикраси, намиста, браслети, кільця, сережки, брошки, логотипи, емблеми, герби, письмові набори, сувеніри.



pic

pic

Окрім того, вироби з бурштину - влучне рішення для прикраси вашого будинку, офісу та будь-якого приміщення. Адже бурштиновий виріб не лише прикрасить Ваше помешкання, але й додасть йому елегантності та витонченості. У магазині «Бурштинова копальня №1» кожний виріб ексклюзивний та оригінальний.

pic

Славиться «Бурштинова копальня №1» у Рівному виробами ручної роботи, які вражають своєю унікальністю. Також у магазині можна зробити індивідуальне замовлення. Тут Вам допоможуть реалізувати усі креативні та, на перший погляд, нереальні ідеї, адже із дорогоцінним каменем працюють виключно професіонали. Творіть разом із «Бурштиновою копальнею №1» та будьте у курсі усіх новинок «бурштинового світу».

Завітати у «Бурштинову копальню №1» креативних виробів можна за адресою: м. Рівне , Проспект Миру, 15, або ж дзвонити за телефонами (097) 745-58-33, (095) 534-39-16, (0362) 40-01-88.



pic

pic

pic