Підготовка до весілля – це дуже довготривалий процес. Він потребує не лише багато сил та енергії, а й часу. Для того, щоб не марнувати дорогоцінний час дарма, у Рівному власники весільних магазинів всі потрібні речі до весілля збирають в одному місці.

Один з таких міні-маркет весільних суконь «LOVE». Тут наречені можуть знайти всі потрібні атрибути для створення неповторного весільного образу. І не лише образу. Завдяки весільним келихам, декоративним пляшкам, бутоньєркам ваше весілля стане неповторним! Підбирайте всі дрібнички одного кольору і створіть незабутнє свято.



pic

У міні-маркеті весільних суконь «LOVE» ви знайдете весільне вбрання на будь-який смак. Витончені силуети, довгі шлейфи, пишні королівські сукні не залишать вас байдужими. Тільки тут можна знайти давно омріяну неповторну весільну сукню, за розумну ціну. Товар у весільному міні-маркеті щодня оновлюють, тож ви завжди будете в курсі модних новинок. У міні-маркеті весільних суконь «LOVE» у Рівному ви можете замовити пошив унікальної сукні за вашими індивідуальними побажаннями. Турботливі консультанти допоможуть зробити правильний вибір.



pic

pic

Мрієте про незабутнє весілля? Завітайте до міні-маркету весільних суконь «LOVE»! Всі весільні атрибути у одному місці!

Звертайтеся за адресою:

Міні-маркет весільних суконь: м. Рівне , ринок Дикого (нова площадка 1-го ряду, стара площадка ряду 18а, відділ №4); моб. (097) 904 -15-34.

pic

pic