(*14 вересня свій день Ангела*) відзначають дівчата та жінки з такими прекрасними іменами як Марфа, Наталія та Тетяна. Кожне ім'я має своє значення і вплив на людину, яка його носить та її характер.

Марфа

Покровителькою імені є Свята мучениця Марфа Перська. На Київській Русі ім'я вважалося дуже поширеним. Був час, коли в селах воно займало перше місце по своїй поширеності. Однак в даний час воно забуто.

З давніх-давен вважалося, що дівчина, що носить ім'я Марфа, простодушна і мила. Їй не властиві хитрість і злість, вона приємна і легка в спілкуванні. Добродушна, готова прийти на допомогу, доброзичлива і невимоглива - такою є дівчина, що носить ім'я Марфа.

Наталія

Дівчина з ім'ям Наталія заміж виходить рано, при виборі майбутнього чоловіка не відчуває великих коливань. Сімейне життя Наталії зігріте її життєрадісністю. Наталя любить подорожувати, завзята туристка. Наталя знає собі ціну і, як всі самолюбні люди, дуже потребує похвали - вона підвищує її енергію. А навіть саме дріб'язкове зауваження буквально вбиває. Наталії наділені аналітичним розумом та здібностями.

Вдалий шлюб з Володимиром, Борисом, Олександром, Андрієм, Олегом, Юрієм. Невдалий - зі Степаном, Григорієм, Владиславом. Це ім'я пасує Рибам, Левам, Тельцям, Козерогам, Водоліям. Не варто називати так Раків, Дів, Скорпіонів.

Тетяна

Тетяна відрізняється своєю емоційністю і одночасно умінням постояти за себе, принциповістю, проте, її принципи можуть змінюватися в залежності від настрою. Досить вперта і владна, знає, чого хоче, не любить заперечень у свій бік і завжди постарається наполягти на своєму. Добре впорається з будь-яким завданням. Будучи нерідко сама керівником, має звичку жорстко критикувати підлеглих, ставити їх на місце.

У сімейному житті нерідко буває нещаслива, тому що прагне керувати чоловіком і одночасно хоче, щоб поряд з нею знаходився сильний, мужній чоловік. З віком у характері цих жінок з'являється більше терпимості, що сприятливо позначається і на сімейних відносинах. Не виносить одноманітності; її пристрасть - далекі поїздки, подорожі.

Привітання з днем Ангела

Ангел вдома в тебе був,

Тож молитву твою чув,

І на твої іменини,

Вже дарує щохвилини:

Пуд здоров’я і пуд віри,

Кілограмів сто надії,

Фунтів тисячі любові,

І кохання не на слові,

А каратів так відерце,

Радості у Ваше серце,

Ну і ще букет удачі,

І добра у Вашу вдачу!