Шукаєте щось особливе, хочете здивувати всіх яскравими, креативними весільними фото? Тоді зробіть спочатку найголовніше - випустіть емоції на волю.

Станьте артистами, створіть образ. На прикольних фотографіях не важливо, наскільки красиво виглядають молодята. Тут необхідно створити сюжет, який викличе усмішку у всіх, хто дивиться фото. Ці весільні знімки живі, веселі, несучі море позитиву, від них світ стає добрішим.



pic

pic

З м'ячем на футбольному полі

Наречений обожнює футбол? Чудово! У вас вже є готова ідея для весільної фотосесії - зйомка на футбольному полі. Залишилося лише умовити наречену. Якщо новоспечене подружжя по-справжньому люблять один одного, вона обов'язково погодиться, а він знайде масу аргументів, щоб переконати кохану в успіху даного заходу. А адже і правда, білосніжна весільна сукня шикарно виглядає на тлі соковитої зеленої трави.

На стадіоні існує безліч прикольних сюжетів для фотосесії:

Наречений стоїть на воротах, а наречена йому гол забиває;

Молодята разом висять на перекладині воріт;

Ворота охороняють гості разом з нареченим, а наречена б'є по м'ячу;

Молоді сидять або лежать на зеленій траві стадіону і дивляться в небо;

Молодята цілуються у воротах;

Наречений з нареченою розігрують між собою футбольний м'яч;

Наречена замість м'яча використовують весільний букет;



pic

pic

pic

pic

В автомобілі

Яке ж весілля без курйозних ситуацій і смішних фото? Змоделюйте ситуацію, коли нареченого і наречену знаходять цілувалися в багажнику автомобіля.

Ще смішніше молодята будуть виглядати в кузові вантажної машини, абсолютно не призначеному для весільного фото. А якщо наречена до того ж відмінна актриса, з'явиться ще багато прикольних сюжетів для фотосесії за участю чоловіка та ініціативних гостей.



pic

pic

pic