Ювілейні змагання з вільної боротьби пройшли на Рівненщині. Десятий міжнародний турнір, пам’яті тренера, майстра спорту Володимира Кайди організували традиційно у Здолбунові. Цього року у турнірі взяли участь близько 200 - сот спортсменів зі всієї України та республіки Молдова.

Вільна боротьба - це не тільки чоловічий вид спорту. Дев'ятирічна Анастасія відвідує секцію з вільної боротьби вже два з половиною роки. Дівчинка розповідає, сама обрала такий вид спорту і в майбутньому планує досягнути в ньому хороших результатів.

Одинадцятирічний Ілля як і Настя відвідує секцію з вільної боротьби три рази на тиждень. Хлопець впевнений тільки завдяки тренуванням можна досягти успіху.

Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті тренера, майстра спорту Володимира Кайди проходить в Здолбунові вже в десяте. В ньому взяли участь спортсмени 2001 – 2008 років народження.

Варто наголосити, що даний турнір є підготовчим етапом до Чемпіонату України, який відбудеться в жовтні місяці серед юнаків. В свою чергу, старші наставники бажають майбутнім чемпіонам більше витримки та наполегливості.

Переможців та призерів змагань нагородили грамотами та медалями. А також сувенірами та призами.