Сьогодні, 7 вересня, помер міський голова 1993-1998 років, повідомляє ((http://ritm.tv/news/kolishniy-golova-rivnogo/)(Ритм.tv)). Сьогодні вночі у Києві на 72 році життя після перенесеного третього інсульту помер колишній міський голова Рівного Володимир Мороз. І хоч останнім часом він жив у Києві, чоловік перед смертю попросив поховати його у Рівному, біля його дружини.

Нагадаємо, посаду міського голови Володимир Мороз обійняв у 1993 році, коли Іван Федів добровільно склав повноваження керівника Рівного. До цього з листопада 1991 року працював першим заступником голови міськвиконкому. Містом він керував п`ять років, коли в 1998 році програв вибори. Головним здобутком на посаді міського голови Володимир Мороз вважав розширення меж Рівного. Зокрема, приєднання до міста нових мікрорайонів – Тинне та Новий Двір.

Був обраний Президентом асоціації міст України. Працював в Адміністрації Президента. Через понад рік роботи прийняв запрошення генерального директора УДППЗ Укрпоштаі став його заступником. У грудні 2006 перейшов на роботу в апарат Верховної Ради та рік тому вийшов на пенсію. ПІсля цього працював начальником організаційного відділу Професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України.

ТРК "Рівне 1" висловлює співчуття родині Володимира Мороза.