Дуже часто люди, навіть не уявляють, які сили взаємного притягання вони тримають при собі. Якщо нам щастить – ми скидаємо все на збіг обставин. Проте варто вибиратись із павутиння застарілих думок і зрозуміти, що усе, що для створення потрібного нам оточення, світу потрібно лише змінити свої думки. А як це зробити дізнавайся далі.

Ще американський нейробіолог Річард Девідсон провів дослід. У восьми буддистів, мозок досліджувався при їх концентрації на почуттях. До цього списку потрапили співчуття, радість та щастя. Результати перевершили очікування вчених. Активність у лівій лобовій частці кори випробовуваних (відповідає за позитивні емоції) «забивала» активність у правій лобовій частці (відповідає за негативні емоції), чого ніколи не було при лише розумовій діяльності.

Ділянка, яка включається при стражданнях, у ченців виявилась активніше, ніби ченці були готові негайно прийти на допомогу тому, хто потрапив у біду.Тому дослідники зробили висновок: є ймовірність, що структуру мозку, як і форму тіла, можна змінювати за власним бажанням. Точно так, як аеробіка формує м'язи, так і ментальні вправи формують сіру речовина.

На цьому і заснований закон привабливості людини. Щоб змусити його працювати на нас, ми повинні зрозуміти, як наш розум і тіло взаємодіють. Для цього зробимо наступні кроки, щодо рекомендацій доктора Девідсона.

Встановлюємо конкретний зв'язок

Ми створюємо нові зв'язки у мозку шляхом отримання та освоєння нової інформації. Кожного разу, коли ми вивчаємо щось нове, то у нашому організмі виникає новий нейронний зв'язок. Завдяки цьому він поміщається до нашої пам'яті. Чим більше ми вивчаємо цю інформацію, тим у більшому обсязі вона зміцнюється в пам'яті, далі зберігається, засвоюється і переходить у автоматичний режим. Закон привабливості працює таким же чином. Якщо кожного дня протягом двох тижнів ви будете зосереджуватися на конкретній думці про «ідеального себе», на те, яким би ви хотіли бачити себе, ви «навчите» мозок цьому нового знанню і закріпите цю думку в пам'яті. Повторюючи цю «ідеальну версію себе», мозок «зареєструє» такі думки, проектуючи в дійсність людини, якою ви хочете стати.

Закріплюємо уявний образ

Доведено, що виникнення кожної нової думки - це хімічна реакція організму. З цього можна зробити висновок, що якщо ми не задаємо нову думку або емоцію, то ми продовжуємо відчувати ту емоцію, яка була задана останньою. Потрібно довше триматися за думку, тоді ми будемо більше підтримувати ймовірність її майбутнього прояву, неважливо, вона позитивна чи негативна.

Переконуємося, що ваші почуття контролюються думками

Ми існуємоу суспільстві, де розум - це всього лише слуга нашого тіла і наших почуттів. Щоб створити свою власну дійсність, ми повинні видалити думку про автоматично запрограмоване життя і перепрограмувати її так, щоб наш розум керував тілом і почуттями, а отже, і долею. Наприклад, коли ви відчуваєте себе невпевненим, ви починаєте думати також невпевнено. І погляд стає таким же. Мозок автоматично слідує за цим станом, і невпевненість перетворюється в цілому у ваш стан. Вам потрібно зламати цей цикл. Щоб думки керували, а не підпорядковувалися. Тільки так ми зможемо стати творцями нашого власного життя.

Коли ви зміните свої думки, ви зміните своє життя.