Двоє чоловіків напали та побили охоронців ставка у селі Нагоряни Дубенського району.

Спочатку зловмисники застосували газовий балончик і, завдавши тілесних ушкоджень, відібрали мобільний телефон.

Дубенські поліцейські затримали зловмисників та вилучили у них за місцем проживання зброю та боєприпаси.

Поліцейські встановили, що близько опівночі на орендованому приватним підприємцем ставку в селі Нагоряни охоронники затримали чоловіка, який у водоймі незаконно виловлював сіткою рибу.

Двом його товаришам вдалося утекти. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, доставила зловмисника до місцевого відділу поліції для проведення слідчих дій.

А вже через півтори години двоє товаришів затриманого, 27-річний житель села Тараканів та 37-річний мешканець села Залужжя увірвалися у незамкнене підсобне приміщення на ставку, розпилили в обличчя 18-ти та 21-річним охоронцям газовий балончик, нанесли їм тілесні ушкодження руками, ногами та веслом, забрали мобільний телефон та зникли.

Обох потерпілих госпіталізували з численними забоями, хімічними опіками шкіри першого ступеня в травматологічне відділення Дубенської центральної районної лікарні.

У помешканні 27-річного мешканця села Тараканів поліцейські виявили револьвер та 59 патронів. На горищі у будинку 37-річного жителя села Залужжя правоохоронці виявили малокаліберну гвинтівку з оптичним прицілом та реставрований карабін. Усе вилучене слідчі направили на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За скоєне чоловікам загрожує кримінальна відповідальність - позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Крім того, зі слів односельців, молодики заробляли на життя браконьєрством.