Аліна Рабченюк на конкурсі не перемогла, але за підтримку подякувала.

"Я не можу повірити , що сьогодні настав цей день. Мрія мого дитинства. Надзвичайно великий шлях пройшла кожна фіналістка, щоб стояти на головній сцені країні. Емоції просто переповнюють. Місяці підготовки для одного вечора. Я вдячна комітету " Міс Україна" за пройдений шлях, за безцінний досвід, за нові знайомства, друзів та за сеструню @kioseviktoriya. Дякую за підтримку моїй коханій Рівне нській області, усім рідним та близьким. Не важливо, який буде результат, важливо те, що кожна з нас перемогла саму себе. 🏻З Богом." - написала у своєму Instagram Аліна перед конкурсом.

Я не можу повірити , що сьогодні настав цей день. Мрія мого дитинства💕💞💓 Надзвичайно великий шлях пройшла кожна фіналістка, щоб стояти на головній сцені країні . Емоції просто переповнюють. Місяці підготовки для одного вечора🔮 Я вдячна комітету " Міс Україна" за пройдений шлях , за безцінний досвід, за нові знайомства, друзів та за сеструню @kioseviktoriya Дякую за підтримку моїй коханій Рівне нській області , усім рідним та близьким ❤ Неважливо , який буде результат , важливо те , що кожна з нас перемогла саму себе✊🏻З Богом💞 #missukraine2016

Фото опубликовано Alina Rabchenyuk (@alina_rabchenyuk)

Після конкурсу Аліна там же написала: "Вчора був один з таких днів, коли ти різко в душі дорослішаєш, багато переоцінюєш, перестаєш кудись летіти і просто ловиш кайф від того, що з тобою відбувається. Хочу виразити вдячність комітету за один з самих прекрасних періодів мого життя та усім рідним та близьким за підтримку."

До слова, однією із умов участі у конкурсі була ідея власного благодійного проекту. Проект Аліни Рабченюк передбачав комп'ютеризацію шкіл Рівне нської області.

"Тема мого благодійного проекту - вирішення проблеми недостатньої або взагалі відсутності комп'ютеризації загальноосвітніх шкіл Рівне нської області. Плани у мене дуже амбітні - підняти рівень IT освіти не лише в селищах Рівне нської області, але і в усій Україні. Частина комп'ютерів вже передана в одну з шкіл Рівне нської області", - йдеться на сайті "Міс Україна" у профілі Аліни.