Ще на зорі християнства з'явилася традиція давати дитині ім'я одного з подвижників християнської віри, прославлених Церквою до лику святих.

Іван

Носієм його може виявитися і розумний пай-хлопчик, і гучний забіяка. Ваня завжди собі на умі, в його характері поєднуються сила і слабкість, добро і підступність, душевна відкритість і хитрість, ніжність і неприборкана лють.

Він наполегливий, і якщо щось задумає, то часто йде напролом. Однак іноді за два кроки до мети Іван раптом робить крутий поворот, демонструючи повну байдужість до того, що ще п'ять хвилин тому становило, здавалося б, сенс його існування. Любить гучні застілля. Скупим його ніхто не назве.

Та, яка виходить заміж за Івана, повинна пам'ятати, що її чекає трішки відчайдушне життя. Він довірливий і ненав'язливий. Він гнучкий, але разом з тим може бути і упертий, коли справа стосується кровних інтересів, його власних або ж членів його сім'ї.

Привітання з Днем Ангела

Хай Ангел на іменини

Здійснить всі бажання,

Несе щастя щохвилини,

Успіх й процвітання.

Радістю життя вквітчає

І додасть здоров‘я,

Мудрістю благословляє,

Добром і любов‘ю!

Микола

Він завжди виявляє дивовижну практичну кмітливість, з труднощами справляється без сторонньої допомоги. Урівноважений, працьовитий і наполегливий. Ніколи не відмовиться від можливості заробити.

У відносинах з людьми Микола простий і доброзичливий, але в ролі керівника дуже суворий. Підлеглі побоюються і його зосередженого мовчання, і бурхливих спалахів гніву, які у нього зрідка трапляються.

У жінці його приваблює не тільки зовнішність, він здатний оцінити також її розум і душевні якості. Спілкуватися з Миколаями, що носять по батькові Семенович, Дмитрович, Ігорович, Олексійович, досить важко.

Привітання

В день Ангела бажаю я любові

І від душі успішних перемог,

Натхнення, щастя світлого, здоров’я

І хай тебе оберігає Бог!

Павло

Він добрий і чуйний. Його здатність до співпереживання привертає до нього багатьох людей, і вони охоче довіряють йому свої таємниці. Спокійний, добрий, вміє співчувати, він нерідко і професію вибирає під стан характеру. Схильний до філософствування.

Працювати Павло може в будь-якій сфері. Колег підкуповує своєю скромністю і працьовитістю, надійністю і готовністю підмінити товариша в скрутну хвилину.

Свою роботу Павло виконує так, що ні підганяти, ні змушувати його не треба. Павло не мовчун, хоча і балакучим його навряд чи назвеш. Він любить дружину, але любов ця тепла і рівна, а не пристрасна і бурхлива, як у інших чоловіків.

Привітання

Нехай в День Ангела красою квітне світ,

Стають життям усі найкращі мрії,

Нехай дарує доля сотню літ,

У щасті й радості, любові та надії!

Федір

На роботі Федір - один з кращих, він надійний і грунтовний. З товаришами доброзичливий, не скандаліст, але стосунки обмежуються в основному колом службових обов'язків. Після роботи, ввічливо попрощавшись, він поспішить додому.

Федір ні в чому не любить поспіху. Він не з тих, хто на другий день після знайомства запропонує руку і серце. Раніше він повинен переконатися, що вибір його зовсім правильний, що обраниця дана йому Богом і, отже, на все життя.

Він майже ідеальний чоловік, прекрасний господар, турботливий батько. Якщо у вас пізня дитина - назвіть його Федором. Хлопчик доб'ється всього в житті.

Привітання з Днем Ангела

Ніжність небес нехай ангел дарує,

Пензлем чарівним хай в серці малює,

Світлі надії, мрії прекрасні,

Щире кохання, радість і щастя!