«Рівнегаз» створив спеціальний відеоролик, в якому нагадав споживачам про необхідність щомісяця станом на 1 число фіксувати показання лічильника та впродовж наступних 5 днів передавати їх газорозподільному підприємству. У ролику показані найбільш популярні способи, які дозволять передати показання менше ніж за хвилину.

Короткі інструкції користування кожним із існуючих способів компанія відобразила у інформаційному відеоролику. Нині для клієнтів «Рівне газ» впровадив чотири способи оперативної подачі показань лічильників:

Через sms-повідомлення на короткий номер 7104. У повідомленні необхідно вказати номер особового рахунку та показання лічильника форматі: ХХХХХХХХХХ (пробіл) ХХХХХ, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр розрахункового рахунку та ХХХХХ – показання лічильника (до 5 цифр). Вартість СМС - згідно з тарифом мобільного оператора.

Через онлайн сервіс «Особистий кабінет» на сайті 104.ua. З допомогою цього сервісу також можна дізнатися про свій баланс, ознайомитися з чинними тарифами, заплатити за газ онлайн, поставити запитання газовій компанії Через Контакт-центр за номером (0362)-461-104. Оператори колл-центру працюють щоденно із 8.00 до 20.00.

Надіславши лист із даними на електронну адресу: contact@rv.104.ua (у повідомленні необхідно вказати прізвище, номер особового рахунку та показання лічильника).

Згідно із новим законодавством споживачі газу повинні щомісяця самостійно передавати показання лічильників. За таких умов обсяг використаного газу за повний календарний місяць буде розраховуватися на підставі переданих споживачем фактичних даних приладу обліку газу. Якщо компанія не отримає показань, нарахування здійснюються розрахунковим шляхом за групами споживання, що прописані в Кодексі газорозподільних мереж.