Рівнянин Валерій Гусак обурений тим, що багатьом вихованцям музичної школи №2 цього року урочисто об`явили..., що вчитися тут вони не будуть.

Напередодні 1 вересня нас запросили в школу на урочистості. І на урочистостях привселюдно оголосили, що ми в цій школі не потрібні. А тепер, увага, питання. 1. Поясніть мені, будь-ласка, "товаришу педагог" Сергій Климчик, яку психологічну травму ви дали дітям 6 - 9 років, яким 1 вересня оголосили на загальних зборах, що вони не прийняті в школу? 2. Яким чином батьки залишених "за бортом школи" дітей мають надати музичну освіту дітям у 2016 - 2017 році. Адже, набори в школи вже завершились. 3. За якими критеріями здійснювався відбір у школу і чому результати цього відбору потрібно було оголошувати запросивши на урочистості батьків з дітьми, які не були зараховані в школу? І, на завершення, кілька вимог. Як громадянин України чиє право на освіту дитини було порушено далеко не педагогічними методами і як платник податків за чиї кошти в тому числі утримується дитяча музична школа№2, я вимагаю від начальника управління культури і туризму Рівне нського міськвиконкому тарас максименко: розслідувати факти грубого порушення методів відбору учнів у школу №2; звільнити з посади директора школи фахівця, діяльність якого нанесла психологічні травми дітям і немає нічого спільного з педагогікою; публічно вибачитись перед батьками і дітьми, яких так само публічно вигнали з школи", - пише на своїй сторінці у Фейсбук Валерій Гусак.

Користувачі соцмереж також обурені таким вчинком:

Наразі, за словами начальника рівненського управління культури і туризму Тараса Максименка, директор музичної школи пише пояснюючу записку, яку Максименко пообіцяв оприлюднити.

З обіцянкою чоловік не забарився. Вона з'явилась у коментарях під фото вже вчора ввечері.