Ось і завершилась перша хвиля проекту "Здобувай досвід разом із "Рівне 1". Актуальність та креативність підібраних тем, змістовність і логічність тексту, жага до перемоги, 11 учасників, 21 стаття, 49 959 переглядів - лише крихітна частина того, чим можна охарактеризувати конкурс. Хто ж переможець і чи буде продовження проекту, читайте далі у статті.

"Здобувай досвід разом із "Рівне 1" - проект, створений телерадіокомпанією "Рівне 1". Він націлений на реалізацію творчого потенціалу молоді і тих, хто прагне застосувати знання на практиці.

Суть проекту заключалась у написанні статей учасниками на актуальні теми та публікації їх на веб-сайті телерадіокомпанії "Рівне 1". Майбутні журналісти, кореспонденти, контент-менеджери, копірайтери мали можливість поповнити своє резюме навичками написання статей, абітурієнти напрацьовували творчі додатки, які пригодяться їм при вступі на спеціальність «Журналістика», всі хто мав круті ідеї для різноманітних пізнавальних статей, їх реалізовували.

До вашої уваги статті учасників конкурсу.

Автор: Денис Алейніков

Викладач, психолог, тренер - ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ? Покемон ГО - нова хвороба людства? Історія розвитку Острозького НВК "Одного ранку, прокинувшись, я побачив, що я..." ЦНАП - економія вашого часу Працювати на когось чи на себе?

Автор: Анна Попенко

Враження рівнян про літню школу англійської мови за участю американців Де рівненським старшокласникам освоїти ази професій?

Автор: Світлана Велика

Чи все, що ми бажаємо, є нам необхідним?

Автор: Олеся Казмірчук

Той, хто присвятив життя музею Специфіка роботи адвоката словами Павла Нікітюка

Автор: Світлана Чорнолоз

Особливості життя «дітей вулиці» Ювілей українського Оксфорду

Автор: Максим Буняк

Вивчення англійської мови у Рівному і не тільки

Автор: Анастасія Фещук

Коли негайно потрібно виговоритись, кращий слухач – ваш записник Скоро школа ?! Лайхфак від 11-класника

Автор: Мирослава Ягодка

Талант чи зовнішність?

Автор: Анастасія Каращук

Економічна характеристика рідного краю Роль жінок у Великій Вітчизняній Війні

Автор: Вікторія Фетцова

Уже нам двадцять п'ять

Автор: Віктор Підгрушний

Я майже ровесник незалежної України

Хочемо подякувати всім авторам статей за участь у конкурсі. Ви - молодці! Надіємось і вам наші поради та, власне, участь у конкурсі стануть у пригоді.

А переможницею конкурсу стала Мирослава Ягодка і її стаття Талант чи зовнішність?.Станом на 00:00 1-го вересня 2016 року, стаття набрала найбільшу кількість переглядів. До того ж, публікація отримала найбільшу кількість коментарів серед користувачів сайту.

Проте, це ще не все! Редакція відібрала ще двох переможців - Дениса Алейнікова та Олесю Казмірчук. Саме вони мають шанс пройти БЕЗКОШТОВНЕ НАВЧАННЯ У ПРАКТИЧНІЙ ШКОЛІ ЖУРНАЛІСТИКИ ТА ОПЕРАТОРСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ від ТРК "Рівне 1". Заняття розпочинаються вже 5 вересня. Анкета для реєстрації на ШКОЛУ. Також, наші переможці отримають цінні призи від телеканалу.

Крім того, усі, хто взяв участь у цьому проекті, отримують по 2 квитки на перегляд фільму чи мультфільму від кіноцентру "Ера".

ЗАУВАЖИМО, що друга хвиля проекту розпочинається вже сьогодні! Тому надсилай свої статті на електронну адресу office@rivne1.tv й очікуй повідомлення від модератора з посиланням на її публікацію на сайті rivne1.tv.

Деталі проекту