Автомобіль планують купити для Рівненського обласного центру медико-соціальної експертизи. Рішення про його придбання прийняли на постійній комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства облради. Ціна питання - 300 тисяч гривень.

Автомобілем користуватимуться працівники РОЦ МСЕ.

Мовляв особи, які звертаються для встановлення інвалідності часто за станом здоров’я не можуть з’явитися на засідання комісії. Тому засідання МСЕ проводиться за місцем їхнього проживання, а також у стаціонарах центрів соціального обслуговування, закладах соціального захисту бездомних осіб.

Оскільки в минулому році 40% з усіх засідань було здійснено на виїзді, члени постійної комісії вирішили сприяти у виділенні коштів для придбання автомобіля для Рівне нського обласного центру медико-соціальної експертизи.

Також члени комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства розглянули звернення КЗ «Рівне нський обласний спеціалізований будинок дитини» Рівне нської обласної ради щодо виділення з обласного бюджету на 2016 рік додаткових коштів на проведення поточного ремонту галереї та вирішили клопотати про додаткове виділення 200 тисяч гривень при внесенні змін до обласного бюджету.