11 586 713, 92 грн. - така сума із податків рівнян була витрачена на "озеленення та підтримання у належному стані санітарних зон" Рівного минулого року. Але які результати таких заходів міській владі, на жаль, не відомо.

про це повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Екоклуб Рівного.

5 серпня #Екоклуб відправив запит до Рівне нська міська рада, у якому попросив надати публічну інформацію по двох питаннях щодо зелених насаджень Рівного:

1. Які заходи здійснено виконавчим комітетом Рівне нської міської ради на виконання ДБН 360-92 за період 2010-2015рр., які кошти були витрачені на такі заходи та які результати досягнуті?

2. У яких міських програмах, планах та/або інших документах передбачено забезпечення повного виконання ДБН 360-92, зокрема, щодо площі міських зелених насаджень?

12 серпня ми отримали лист-відповідь із проханням продовжити строк розгляду запиту у зв'язку із потребою "пошуку інформації серед значної кількості даних" (с).

Сьогодні, 30 серпня, ми отримали ту саму, довгоочікувану відповідь, яку так довго готували держслужбовці, аналізуючи значну кількість даних, і були дещо здивовані.

Екоклуб і надалі буде вивчати наявну документацію та звітність по використанню цих коштів, шкода, що прямої відповіді від міської влади отримати не вдалося.



pic

pic