З грамотами у руках та з посмішками на обличчі - саме так закінчилася "Дитяча телешкола Рівне 1". Неоціненний досвід та знання, які будуть необхідні у повсякденному житті, отримали наші маленькі зірки під час навчання у школі.

Усіх учасників поділили на 2 групи: старші "Телетінейджери" та молодші "Позитивчики”. Обидві команди під час навчання у школі готували свій проект, який дітлахи презентували своїм батькам на випускному.

"Ми з друзями зі школи “Рівне 1” Сашком, Настею придумали проект "Літні канікули без гаджетів". Ми хотіли показати дітям, що на літніх канікулах можна відпочивати без електроніки. А, наприклад, в селі в бабусі, їздити на природу або просто гуляти. Гаджети, на жаль, псують наше здоров'я і тому діти часто хворіють. Я задоволена, що потрапила на такий проект Дитячої телешколи "Рівне 1". У мене з'явилися нові друзі, хороші вчителі. Щиро вдячна за дружній і теплий прийом, який нам організував телеканал “Рівне 1” для нас, як учасників дитячої телешколи. Я отримала море позитиву і нових вражень,"- ділиться враженнями Анастасія Рудюк із команди "Позитивчики".



pic

pic

pic

Не менш цікавий проект підготувала і команда "Телетінейджери".

"Мені цікаво було дізнатися про телебачення з середини, тому я і вирішила прийти на навчання до телешколи Рівне 1. Адже, я сама брала вже участь у зйомках на Рівне 1 раніше. У телешколі я познайомилася з новими друзями. Проект над створенням якого ми працювали мав назву " Цікаво. Корисно. Доступно." Ми з Дашею працювали над створенням сюжету про здорове харчування, де намагалися розвінчати міфи про корисні та шкідливі продукти харчування. Коля працював над рубрикою "Лайфхак, де розказував та показував маленькі хитрості або корисні поради, які допомагають вирішувати побутові проблеми, тим самим заощаджуючи час.

Андрій знімав міні-фільм про вечірню школу, який монтував сам.

Працювати було цікаво, я багато чого дізналася нового. Під час зйомок сюжету було багато смішних ситуацій, які піднімали настрій не тільки нам, а й усій команді, яка з нами працювала. Хотілося б подякувати усій команді Рівне 1, яка стала для мене справжньою сім"єю та за якою я буду сумувати. Сподіваюсь, що ще не один раз зустрінусь з цими веселими, креативними людьми та створю ще не один сюжет для нашого улюбленого телеканалу"- розповідає Віка Сорокіна із команди "Телетінейджери".

Обидва проекти були надзвичайно цікаві та професійні. Усі учасники справилися "на Ура".



pic

pic

pic

"Хочу сказати, що мені було дуже приємно працювати з усіма дітьми, тому що всі вони позитивні та творчі. Саме тому труднощів у роботі з ними не виникало. Щоб втілити у життя "Дитячу телешколу" мені допомагала команда професіоналів Рівне 1: Паша Осіпов, який був у ролі оператора, Іра Ничипорук, яка весело та доступно розповідала дітям, що таке журналістика, Олена Демчук, яка навчила діток усім тонкощам професії телеведучої. Дуже хочеться, щоб така практика на "Рівне 1" продовжувалася. Адже діти - це вдячні глядачі та найчесніші критики, які сприймають світ не заангажовано та по іншому бачать ті речі, на які ми дивимося щодня,"- поділилася керівник проекту Анна Аілінчій.

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic