Хочеш подивитись фільм чи ж бачив, та кортить переглянути знову? Але, упс... проблема, ти забув назву? Не хвилюйся, щоб полегшити пошуки читай далі і ти отримаєш інструкцію як знайти фільм знаючи лише сюжет.

1. Пошукова система



pic Це, напевно, одна з перших дій, які робить кожен з нас, до того ж яка є правильною! За допомогою декількох слів можна знайти фільм.

Отож, в пошуковій системі вводьте імена героїв, місто, де відбуваються події, саундтреки, загалом все те, що запам'яталось. Маленька таємниця, спробуйте ввести запит пошуку англійською мовою, налаштування в браузері зможе вам автоматично перекласти знайдені варіанти. Та головне - конкретика, бо лише при чіткій умові, ви отримаєте результати, які будуть вам підходити.

2. Форуми

pic Так-так, це теж хороший варіант. Дуже часто, поділившись проблемою з користувачами Інтернету, відповідь на запитання ви можете отримати швидко чи ж навпаки. Все-таки, користувачі, особливо кінофорумів - це не пересічні люди, а ті, хто полюбляє дивитись фільми. Можливо, саме він розгадає ваш шифр та скаже відповідь на головне запитання: "Що ж це за фільм?"

3. Рідні, друзі та знайомі

pic Простий та легкий варіант. Запитайте у людей, що знаходяться біля вас, можливо, саме вони зрозуміють вас із півслова і допоможуть у пошуках фільму. Такий варіант пошуку, не обіцяє отримати результат, що ви хочете, але захоплююча та цікава розмова забезпечена.

4. Актори

pic Якщо ви чудово розбираєтеся в акторському складі стрічки,тоді у вас є шанс знайти її без форумів. Як? Просто вбийте їх імена і отримаєте фільмографію акторів. Діло залишилось лише за вашою увагою та витримкою.

Якщо ж акторів знаєте не сильно добре, ще одна таємниця - просто дочекайтесь кінець фільму і подивіться титри.

5.За жанром

pic Безумовно, переглянувши фільм ви можете легко його відібрати до того чи іншого жанру. На будь-якому сайті кінопошуку, у потрібному розділі можна віднайти заповітну стрічку. Проте, цей варіант - займе у вас багато часу.

Тож, вдалого вам пошуку та слідкуйте за Першим розважальним - зовсім скоро ще більше цікавих порад.