Мабуть, кожен з нас хоч раз чув: "Такий молодий, амбіційний, напевно, досягне великих висот у житті". Проте часто такі передбачення не збуваються. Чому ж так стається? Причини різні. Головне у таких випадках - не здаватись і продовжувати працювати над собою. А вік, взагалі не має бути завадою для вас. Саме зараз, Ви дізнаєтесь - хто і як, маючи за плечима мінімум 50 років, став неймовірно успішним, часто у молодості зазнаваючи краху.

Айріс Алфель



pic Лицем рекламної компанії модного бренду "Kate Spade" стала 93-річна модель Айріс Алфель. Свою популярність отримала через неординарні луки - великий бант, шкарпетки в горошок і яскраві штани - ось такий стиль у модної бабусі. Саме за це її прихильники і полюбили.

Галина Герасимова



pic А це вже українська модель, яка стала відомою у 70-річному віці. Галина стала обличчям модного глянцю L`OFFICIEL. За її словами вона навіть про це не мріяла. А знайшли її редактори випадково - винуватцем став її внук, який полюбляв фотографувати свою красуню-бабцю та виставляв фото у соціальних мережах.

Чарльз Дарвін



pic Англійський науковець після того як прожив, гордо кажучи, аж півстоліття, лише тоді опублікував свою теорію еволюції.

Рональд Рейган



pic Ще в молодості - це перспективний актор і телеведучий, а вже у 69 років він стає президентом США до того ж тримає владу у своїх руках два строки. Цікаво, такий хід долі - несподіванка, бо політика у його житті займала незначну частину.

Момофуку Андо



pic Життя Момофуку було надзвичайно насиченим. Спочатку він був торговцем - продавав сіль, потім декілька разів пережив банкрутство, і на завершиння - навіть сидів у в'язниці. Та у 48-річному віці він загорівся потужною ідеєю - захотів не залишити нікого у світі голодним, тому створив вермишель швидкого приготування, якою зараз ми часто смакуємо, коли не маємо багато часу для приготування їжі.