У Локницькій Зарічненськоого району, Мирогощанській Дубенського району та Козинській Радивилівського району відбулись перші вибори голів та депутатів місцевих рад.

Голосування відбулося 28 серпня.

Як повідомляють у Рівне нській облраді, за результатами голосування головою Локницької сільської об’єднаної територіальної громади обрано безпартійного Харковця Петра Степановича, який до обрання був Кухченським сільським головою. Серед двох претендентів його кандидатуру підтримали 1642 виборців із 2568, що взяли участь у голосуванні, або 63,94%.

Головою Мирогощанської сільської об'єднаної територіальної громади обрано позапартійну Соборук Світлану Аврамівну, яка до обрання була директором Іванівської ЗОШ І-ІІ ступенів. Серед чотирьох претендентів її кандидатуру підтримали 1039 виборців із 2733, що взяли участь у голосуванні, або 38,02 %.

За результатами голосування головою Козинської сільської об’єднаної територіальної громади обрано безпартійного Костюка Юрія Андрійовича, який до обрання був Березинівським сільським головою. Серед дев'яти претендентів його кандидатуру підтримали 1292 виборців із 3182, що взяли участь у голосуванні, або 40,6%.