Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями. У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів (так само, як і небезпечних ситуацій) допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленими і захищеними. Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен Сьогодні постарайтеся всіляко придушити в собі бажання на щось поскаржитися. В іншому випадку обов'язково знайдеться хтось, хто з готовністю пояснить Вам, що Ви ж у всьому і винні. Навіть якщо це правда, настрою вона не покращить.

Телець Сьогодні Ви можете абсолютно випадково, самі того не бажаючи, відкрити двері агресивності, яка давно дрімала у глибині Вашої сутності. Будьте обачні, з такими речами жартувати не можна.

Близнюки Сьогоднішній день ознаменується приступом бурхливої діяльності, в яку буде залучений кожен, хто матиме нещастя потрапити Вам на очі. Ви ризикуєте перевтомитися. Фінансова сфера повністю Вас задовольнить.

Рак Сьогодні Вас можуть підвести емоції. Доведеться витратити чимало сил і часу на те, щоб їх втихомирити і знайти, нарешті, здатність адекватно сприймати те, що відбувається та видавати відповідну реакцію.

Лев Перегляньте свої плани на найближчий час. Можливо, Ви помітите помилку, яка в них закралася і ще встигнете її виправити. Не беріть на себе відповідальності за чужі дії, навіть якщо повністю довіряєте цій людині.

Діва Не завжди варто ховати власні проблеми всередині себе. Не бійтеся того, що хтось раптом запропонує вам допомогу - це від чистого серця. Сьогодні закладеться фундамент для дружби на все життя.

Терези Сьогодні Вас буде дивувати практично все. Ви - як дитина, готові ставити запитання на кшталт "Чому крокодил зелений?". Звичайно, якщо Ви їх озвучите, Вас не зрозуміють, проте не пропустіть можливість дізнатися що-небудь нове.

Скорпіон Починайте рухатися, напрямок визначите пізніше. Якщо ж Вам не зовсім все одно, куди прийти, запитаєте поради і вчиніть навпаки. Адже Ваше серце знає краще.

Стрілець Сьогодні варто довіряти лише першому враженню. Всі інші будуть занадто сильно засмічені Вашою схильністю домислювати. Відкрийте своє серце для нових людей. Свіжий погляд завжди вітається.

Козеріг Сьогодні не той день, коли Вам треба піклуватися про почуття оточуючих. Приділіть час та увагу собі, своїм відчуттям та мріям. Тоді Ви зможете відновити свою здатність впливати на події.

Водолій Сьогодні Ви, можливо, відчуєте себе рабом Ваших планів, які складаються з урахуванням однієї лише необхідності, й аж ніяк не бажань. Даремно страждаєте, Вам ніхто не заважає внести в свій розклад відповідні зміни.

Риби Сьогодні Вам категорично протипоказаний поспіх. Якщо термінова справа не може чекати, домовтеся з керівництвом про збільшення термінів. Адже якісно виконана робота лише підвищить Ваш авторитет у колективі.