Як працюватиме комісія по відбору, на яких умовах прийматимуться кандидати на службу в органи поліції, 27 серпня обговорювало керівництво правоохоронного органу області та представники громадськості.

До складу поліцейської комісії ввійшли начальник управління патрульної поліції м.Рівне Сергій Мерчук, заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС в Рівне нській області Ігор Михальчук, власний кореспондент телеканалу «Zik» в Рівне нській області Анна Махно, голова громадської організації «Здолбунівська спілка учасників бойових дій та АТО» Валерій Багамедов, директор товарної біржі «Лексус-Форум» Євгеній Варивода.

Поліцейська комісія прийматиме на службу не лише кандидатів з числа цивільних осіб, яких відбиратиме рекрутинговий центр Нацполіції України, а й вирішуватиме питання перепризначення діючих поліцейських, які претендують на вищу посаду, зокрема і на посади начальників підрозділів.

У понеділок, 29 серпня відбудеться чергове засідання поліцейської комісії, на якій обиратимуться голова та секретар, після чого стартуватиме вже її офіційна робота.

До слова, як повідомляють в ГУНП у Рівне нській області, анонсовані на офіційному сайті обласної поліції вакансії — це лише десята частина від тих, що є.