Вараш – колиска боксу? Цими днями саме у місті атомників на Рівненщині триває 30 ювілейний Всеукраїнський турнір з боксу. Саме із подібних змагань розпочинався кар’єрний зліт багатьох українських боксерів. Чи знайдуться у Вараші наступні Клички – дивіться у сюжеті.

Рівнянин Олександр Шепелюк – один з 17 боксерів, які представляють нашу область на 30 ювілейному Всеукраїнському турнірі з боксу у Вараші. Розповідає: впевнений у своїх силах і готовий до боротьби.

Усього на турнір приїхало 72 учасники з України, Молдови та Білорусі. Наставник молдавської команди своїх вихованців привіз вперше. Він переконаний, що легко не буде нікому. Для його боксерів - це новий досвід.

На оглядини у Вараш привезли і чоловічу збірну з боксу серед чоловіків до 22 років. Ця команда є резервною до основного складу Національної збірної. Для спортсменів - це серйозний шанс проявити себе перед осіннім Чемпіонатом України.

Виступають боксери у 10 вагових категоріях. Та й борються не тільки за перемогу, а й за звання майстра спорту.

Змагатимуться спортсмени до неділі, 28 серпня. Для боксерів цей турнір – своєрідний трамплін у спортивній кар’єрі. Адже свого часу саме так починали Володимир Кличко та інші інших олімпійські чемпіони та професійні боксери.