Вже починаючи з цього року тематичні весілля (морські, музичні, присвячені подорожам або інших захоплень пари) поступово відходять у минуле. (*У тренді - весілля без суворої стилістики, але зі своєю особливою атмосферою*) і настроєм, стиль якої створюють продумані до дрібниць образи молодят. Одяг, зачіски, макіяж нареченої - все повинно виглядати гармонійно.

Вічна класика

Класика завжди в моді і завжди доречна, втілюючи на весіллі традиції, справжню елегантність і строгий "dress-code". Білий колір, троянди, атлас, мереживо і перли - для урочистого дня в дусі класичної європейської церемонії образ молодят досить передбачуваний, але тим не менше має бути продуманий до дрібниць. Для нареченої - це традиційне весільне плаття білого кольору, розкішна фата або діадема, букет з білосніжних або пастельно-рожевих квітів, а для нареченого - стильний і строгий костюм-трійка, однотонна метелик з прямими кінцями і обов'язково запонки.



pic

Блиск гламуру

Весілля в популярному стилі glamour - це не просто зайва помпезність з відчуттям надмірності, але і особливий шарм і чарівність. Блиск, розкіш, крижані скульптури, фонтани з шампанським, діаманти, казкові декорації з живих квітів - ніщо не може бути тут зайвим. У той же час, щоб весілля не нагадувала циганську, потрібно дотримуватися вишуканого дрес-коду: наречена повинна нагадувати казкову принцесу, а не новорічну ялинку, а образ нареченого варто доповнювати виключно стильними аксесуарами.



pic

Скромний рустик

Проста, по-селянськи затишна весілля в стилі рустик, який в цьому сезоні поступово витісняє природний еко-стиль, передбачає образи молодят у легкій стилістиці. Наречена може вибрати для себе струмуючу весільну сукню з ніжного мережива (будь-якої довжини!) І доповнити квітковим вінком. Для нареченого ідеально підійде костюм простого крою або жилетка з льону, сорочка з натуральних матеріалів світлих відтінків, взуття в стилі casual, а в якості аксесуарів - підтяжки, яскрава краватка-метелик, капелюх і обов'язково бутоньєрка з польових квітів.



pic

Стиль Botanical, або весілля в саду

«Зелений» стиль Botanical - більш вишукана інтерпретація еко-весілля, яка ідеально підійде для святкування в заміському особняку на відкритому повітрі. Для весілля в оточенні квітів і зелені нареченої вибирають вільні сукні з шифону, фатину, ніжного шовку або мережива, які диктують певну природність і у весільній зачісці, і в макіяжі. Також вітаються вінтажні весільні сукні або прикраси, які ідеально поєднуються з величезними букетами, ніби щойно зібраними в саду. Що стосується нареченого, то строгих вимог до його образу стиль не пред'являє, головна умова - наряд не повинен бути занадто вигадливим або, навпаки, нудним. Так, класичний костюм коштує доповнити актуальними ретро-деталями: нагрудною хусткою, метеликом з оксамиту або вінтажним капелюхом, які будуть красивим контрастом на фоні яскраво-зеленої весілля.



pic