Близько опівночі на лінію 102 надійшов виклик про те, що на залізничному вокзалі перебуває громадянин іноземної держави в безпорадному стані, який потребує допомоги поліції.

75-річний письменник, фотограф та науковець прилетів в Київ і далі подорожував потягом до Рівного. Одначе, до нього увійшов в довіру невідомий громадянин, який спочатку переконав туриста поміняти квитки на купейні, а потім пригостив під час подорожі кавою.

Після напою, в якому, ймовірно, знаходились заборонені речовини, іноземець, за його словами, відчув себе дивно і за деякий час виявив себе уже на вокзалі у Рівному без сумки. В ній знаходились значна сума коштів, банківськи картки, ноутбук та камера. В такому стані його знайшли випадкові свідки та потелефонували на 102.

Патрульні зв'язались з консульством та другом іноземця у Львові, який одразу вирушив у Рівне . Під ранок інспектори знайшли в клумбі на вокзалі сумку чоловіка з електронною книгою та особистими речами, однак грошових коштів і камери у ній вже не було. Інспектори передали громадянина слідчим для з'ясування усіх обставин.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.