Це трапилося сьогодні, 26 серпня, близько восьмої ранку на автодорозі «Київ-Чоп». У результаті зіткнення чотирьох транспортних засобів водій мотоцикла від отриманих травм помер дорогою до лікарні.

Працівники поліції попередньо встановили, що транспортні засоби марки «Volkswagen Touran», вантажівки «DAF» та «Renault», а також мотоцикл марки «Loncin» рухались у напрямку Львова. На відрізку дороги між селами Турковичі та Птича, що у Дубенському районі, водій «Volkswagen Touran» різко загальмував, у зв’язку із обмеженою видимістю.

Кермувальник вантажного автомобіля «DAF», що їхав позаду, не встиг вчасно зупинитись та зіткнувся із «Volkswagen Touran». Водій іншої вантажівки марки «Renault», що рухалася у цьому ж напрямку, уник зіткнення із «DAF», скерувавши машину в сторону. За кілька секунд у задню частину «Renault» вдарився мотоцикл «Loncin».

Бригада «швидкої», котра прибула на місце аварії, забрала мотоцикліста до лікарні, проте дорогою до мед закладу чоловік помер. Наразі його тіло доставили у морг Дубенської ЦРЛ. Поліція встановлює його особу.

Правоохоронці продовжують з’ясовувати обставини пригоди на місці ДТП. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.