25 років - стільки нині виповнилося нашій державі. За її буремну та, все ж, незалежну історію ми зазнали і радощів, і прикрощів. Нині ми з впевненістю можемо стверджувати: незалежність нам не дісталася - ми її вибороли. Тому і маємо право святкувати цей особливий для усіх патріотів день. Тож згадаймо разом, як Рівне святкувало визначну дату - 25-ту річницю Незалежності.

24 серпня - для українців дата символічна. Це свято, яке варто відзначати гуртом. Тож рівняни зібралися на Майдані Незалежності - вже символічному для історії Рівного місці, - аби вшанувати себе та особливу для країни дату - її День народження. Яке ж свято для українців без душевної пісні! Тож гордість Рівне нщини - народне вокально-інструментальне тріо "Срібна терція" привітало усіх рівнян зі святкової сцени музичною композицією.

Однак такий особливий для українців день без сумних спогадів неможливий. Нині ми завдячуємо нашим героям, захисникам кордонів за кожен день, що проживаємо у мирі. Тож зразковий ансамбль сучасного танцю "Why Not" присвятив свій танець пам'яті загиблих за нашу незалежність героїв.

У День Незалежності усі пісні та усі подяки присвячують тільки нашій рідній землі.

Масштабний концерт від ПДМ до Дня Незалежності завершили ефектним фаєр-шоу...

З кожним роком Україна здобуває безцінний досвід, подекуди гіркий для нас. Однак щороку свято Дня Незалежності від цього стає для нас ціннішим, набуває глибшого сенсу. Тож цінуймо ту Україну, яку ми маємо, і щодень робімо її кращою.