Працівники Варашського відділу поліції встановили особу злодія, який викрав чоловічі парфуми в одному із місцевих магазинів косметики.

23 серпня до поліції звернулася керуюча одного із магазинів м.Вараш та повідомила, що виявила крадіжку чоловічих парфумів вартістю понад тисяча гривень. Як зазначила заявниця, флакон із парфумами був викрадений з вітрини торговельного залу.

Поліцейські встановили, що крадіжку вчинив 28-річний житель м.Вараш. Чоловік раніше судимий за скоєння грабежів та крадіжок, в тому числі – із торгових закладів міста.

У день вчинення крадіжки чоловік, перебуваючи в торговому залі магазину, дочекався моменту, коли його працівники не звертали на нього увагу. Вдаючи, що цікавиться чоловічим одеколоном, непомітно забрав із вітрини з парфумерією один флакон, зайшов у дальній куток залу та заховав флакон у кишеню куртки, після чого неквапом залишив приміщення.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове слідство. За скоєне чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.