Тема Нової Поліції в нашій країні продовжує залишатись однією з найактуальніших та обговорюваних серед населення. Хтось задоволений, хтось ні, деякі працівники стали справжніми захисниками, деякі залишились «ментами». До вашої уваги інтерв’ю з випускницею Національного університету «Острозька Академія», яка пішла працювати у Нову Поліцію, щоб внести свій вклад у розвиток країни, Іванною Бояківською.

Привіт Іванно, приємно поспілкуватись з випускницею Національного університету "Острозька Академія",адже я і сам її спудей. На якій спеціальності ти навчалась?

Привіт. Навзаєм. Я навчалася на спеціальності "Психологія"

Що саме тебе надихнуло піти працювати у Нову Поліцію?

Потреба змінювати, змінювати своє місто, країну і сам підхід до вирішення проблем. Хотілося бути максимально корисною для людей, які потребують захисту.

Ким ти працювала після закінчення ВУЗУ?

До поліції працювала викладачем, психологом, тренером.

Перепрошую, тренером чого?

Проводила різноманітні тренінги особистісного розвитку.

Що тобі було найважче при відборі, навчанні?

При відборі найважче - очікування результатів після кожного етапу. На навчанні, звісно, непросто було освоїти гори абсолютно нової інформації. Але інтерес допомагав долати втому та інші труднощі.

Ти була впевнена, що точно зумієш з усім впоратись?

О, ні. Для мене це була пригода. Таке собі випробування, кожен крок до цілі був наповнений тривожним очікуванням "а що далі?"

Головне, що ти впоралась. Ти гарна дівчина, як тобі працюється з особами чоловічої статі? З колегами лише робочі відносини, чи можливо отримувала запрошення на побачення?

Дякую за комплімент. У чоловічому колективі добре працювати. Відчуваю себе захищено. Мої колеги - дуже хороші, позитивні хлопці, з гарним почуттям гумору. Тож приємно бути у такому середовищі. Відносини у нас не просто робочі, а й дружні. Я заміжня, тому запрошення на побачення - не актуально.

Згодний, в чоловічому колективі простіше. У тебе вже були особливо небезпечні випадки на роботі, чи ти ще не встигла натрапити них?

Дивлячись, як розглядати. Якби такі випадки трапилися зі мною до поліції, я б вважала їх екстремальними чи небезпечними, а тепер це просто робочі моменти.

А що ти можеш сказати про роботу Нової Поліції у Києві? Адже там не все так добре, як у Рівному.

Я можу говорити лиш про те, що знаю достеменно. Так, я знаю, що там непроста ситуація. Але, думаю, що все налагодиться. Процес змін, знаєте, не лінійний. Підйоми, спади, але все буде добре.

Що ж, дякую тобі, Іванко, що знайшла час поспілкуватись, успіху тобі у роботі, нехай все буде добре, і хай вас Бог береже. Робота ця небезпечна, і ми, більшість населення України, у вас віримо, ви з усіма перешкодами впораєтесь!

І тобі дякую, до нових зустрічей!

✍✍✍
Стаття учасника проекту "Здобувай досвід разом із "Рівне 1" Дениса Алейнікова.

Надсилай свої статті на електронну адресу office@rivne1.tv й очікуй повідомлення від модератора з посиланням на її публікацію на сайті rivne1.tv.

Автор статті, яка набере найбільшу кількість переглядів, матиме можливість БЕЗКОШТОВНО навчатися у ПРАКТИЧНІЙ ШКОЛІ ЖУРНАЛІСТИКИ ТА ОПЕРАТОРСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ.

Не втрать свій шанс!

Деталі проекту