Вісім екіпажів патрульної поліції наздоганяли 20-річного водія майже через усе місто. Таким чином хлопець вирішив справити враження на свою дівчину, яка була на пасажирському сидінні. Це сталося у п’ятницю. Близько п’ятої вечора увагу копів привернув "Фіат Скудо", який припаркувався з порушенням на вулиці 16 липня.

За словами поліції, 20-річний хлопець за кермом "Фіату" з вулиці 16 липня поїхав на Степана Бандери, потім через Чорновола прорвався на Дубенську. Щоб зупинити порушника інспектори були готові навіть стріляти.

Патрульні, які вели переслідування, вогонь не відкрили. Існувала загроза, що можуть постраждати люди, які стали випадковими свідками гонитви.

Вже на перехресті вулиць Дубенської та Олени Теліги молодого водія було затримано. Патрульним довелося перекривати дорогу службовим авто.

Алкотестер показав, що водій був тверезий. Хоча на автомобіль, який належить його батькам, документів при собі не мав, а поліцейським пояснив, що навіть не помітив, як його переслідували.

Вже на вихідних ще один водій влаштував гонитву з патрульними. Цього разу на вимогу копів не зупинявся керманич "Міцубіші". Але на вулиці Дворецькій він не розминувся з бетонною опорою, після чого його викинуло на залізничні колії. Причина такого кермування патрульним стала зрозуміла майже одразу. Водій і його пасажири були на підпитку.