Зброю, вибухівку та наркотики на півмільйона гривень зберігав рівнянин в орендованій квартирі. Винаймав житло 26-річний чоловік у Зорі - там його і затримали вчора правоохоронці. У помешканні виявили обладнання для виготовлення наркотиків та, власне, самі наркотики й чималий арсенал зброї.

Наразі зловмисник перебуває під домашнім арештом за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Прийшли до його помешкання правоохоронці в рамках розслідування кримінального провадження. Але потрапити у квартиру вже раніше судимого за аналогічні злочини рівнянина вдалося не без жертв. Хазяїн приснув балончиком в обличчя одному з поліцейських. Про це розповідає і сам затриманий.

Співробітник поліції отримав опіки очей. Вони були незначними і після надання медичної допомоги його відпустили. Але кривдник все одно за це відповідатиме.

З’ясовують нині правоохоронці і для чого рівнянину потрібна була у квартирі зброя. Адже знайшли там не лише 70 грамів вибухонебезпечної речовини та пневматичний пістолет, а й гранату РГД-5.

Все вилучене досліджують експерти. За даними правоохоронців, якби не викриття нарколабораторії, на ринок потрапило б чимало наркотиків, вартість яких оцінюють у сотні тисяч гривень.