У Костополі сталося ДТП за участю трьох авто. Постраждали водії та пасажирка.

Як повідомлялося раніше – 22 серпня, близько 10-ї ранку на вулиці Бурова в Костополі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. У результаті зіткнення транспортних засобів постраждали водії та пасажирка одного з них.



pic

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 42-річний водій автомобіля «Opel Ascona», житель села Підлужне Костопільського району, рухаючись вулицею Бурова та здійснюючи поворот ліворуч, не впевнився у безпечності маневру та допустив зіткнення із зустрічним «Audi100» під керуванням 28-річного костопільчанина. Останній, зіткнувся із автомобілем «ВАЗ 2104», 42-річний водій якого, житель Костополя, у цей момент виїжджав із прилеглої території поліклініки.



pic

Внаслідок ДТП медична допомога знадобилася 39-річній пасажирці «Opel Ascona», жительці села Підлужне, яка отримала забій обличчя та рвану рану вуха, та усім трьом водіям: у 42-річного — розрив зв’язок суглоба руки, у 28-річного — різані рани руки, у водія «ВАЗ 2104» — артеріальна гіпертензія.



pic

У «вазівці», яка зазнала незначних механічних ушкоджень (пошкоджено фару), перебувала вагітна жінка. Їй та дитині, на щастя, нічого не загрожує.



pic

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.Усі транспортні засоби з механічними пошкодженнями доставлені на територію Костопільського відділу поліції.

pic