Пізнання своєї держави та її історії можуть будуть цікавими та захопливими. Допоможемо нашим дітям полюбити сводю країну та вивчити про неї все, та ще й у найцікавішій формі!

Чимало видавництв в Україні присвячують цілі серії ігор, книг та посібників для вивчення історії у цікавій та доступній формі. Ось деякі їхні приклади.

1. Подорож Україною. Гра розрахована для дітей віком від 8-ми років. котрі вже самі зможуть прокласти маршрути, та зацікавитися цікавинками про свою державу.



pic

2. Подорожуємо Україною. Настільна гра із картками, питаннями та цікавинками про нашу державу. Автори ігор зацікавлюють фактами, яскравими ілюстраціями та цікавинками про Україну.



pic

3. Україна. В грі такого плану, ви зможете перевірити один одного на кращі знання про свою державу, та визначити хто сильніший у питаннях історії, географії чи спорті України.



pic

4. Портфель патріота. Портрети патріотів, державні символи та свята - те, що порадує вас у іграх такого плану.



pic

5. Наше і твоє. Чим багата Україна, що є тільки у наші державі та чим ми можемо пишатися на увесь світ - шукайте у книжках та наборах.



pic

6. Україна в пазлах. Один із найкращих способів вивчити географію своєї держави - скласти її територіально із пазлів. Наочність, ілюстративність та "зорова" пам"ять - і знання дитини про Україну здивують та вас та ваших близьких.



pic

7. Космос, що розпочався з України. Книжки із такою тематикою відкривають для вас та дитини новий світ. Світ розумних, унікальних та видатних українців, котрі прославили нашу державу завдяки своєму непересічному розуму та потенціалу.



pic

Пізнавайте Україну цікаво та із задоволенням!