21 серпня на автодорозі «Київ-Ковель» поблизу селища Клесів сталася ДТП за участі квадроцикла «Honda» та автомобіля «Volkswagen Touareg». У результаті зіткнення транспортних засобів сімох осіб доставили у лікарню.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 17-річний житель села Гранітне, керуючи незареєстрованим у встановленому законом порядку квадроциклом, рухався зі сторони Клесова у напрямку села Федорівка. Виїжджаючи з другорядної дороги, він не надав переваги у русі та допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Touareg» під керуванням 43-річного мешканця села Яринівка Березнівського району.

Внаслідок ДТП травмувалися водії обох транспортних засобів та п’ятеро пасажирів «Volkswagen Touareg», жителі села Яринівка.

Кермувальника квадроцикла, який отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом основ черепа, 65-ти та 61-річних пасажирів авто із забоями голови, переломами ребер та ноги госпіталізували у Сарненську центральну районну лікарню.

Водія «Volkswagen Touareg» із закритою черепно-мозковою травмою, 16-ти, 19-річних пасажирів із забоями різних частин тіла, 37-річну пасажирку з переломами ребер після надання медичної допомоги відпустили додому.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Чи перебували водії у стані алкогольного сп’яніння, встановить експертиза. Досудове розслідування триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic

pic

pic

pic

pic

pic