Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань

Овен Вам буде досить складно впоратися з власною вимовою. Не те, щоб вона запліталася - навпаки, її доведеться старанно тримати в узді, а то можна такого наговорити..

Телець Ви можете вирішити, що справу вже зроблено, і можна спочивати на лаврах, але Вас чекає розчарування. Це - лише одна з багатьох ступенів, на які Вам доведеться піднятися, якщо бажаєте дійти до кінця сходів.

Близнюки Вас, можливо, буде турбувати деяка подія, що сталося вже досить давно. Не варто приділяти переживанням занадто багато часу, достатньо винести відповідний урок - і можна з чистою совістю про все забути.

Рак Що б не трапилося сьогодні, ніщо не зможе затьмарити райдужності Вашого настрою. Залишається лише сподіватися, що на наступний день у Вас не дуже болітиме голова.

Лев Непоказний день, абсолютно не підходить для великих звершень. В крайньому випадку, можна ризикнути влаштувати генеральне прання.

Діва Огляньте з пристрастю ситуацію, свою роль в ній і роль Ваших партнерів. Не виключено, що на Ваших вухах висить вже порядна порція локшини.

Терези У любовних справах Вам доведеться сьогодні взяти на себе певні зобов'язання. Але це не так страшно, тим більше, що від них завжди можна відмовитися.

Скорпіон Ви можете зіткнутися з чимось, що приведе вас в дику лють, наслідком якої можуть виявитися поламані предмети побуту, порваний одяг і ліхтарі під очима.

Стрілець В даний момент Ваш горизонт може виявитися затягнутим хмарами. Не варто, однак, витрачати сили на те, щоб їх розігнати. Простіше почекати, поки розбіжаться самі.

Козеріг Вигідний для Вас союз може розвалитися через будь-які дрібниці. Будьте обачні, якщо Ви розходитеся в думках з якогось питання, цю обставину краще приховати.

Водолій Ви маєте шанс придбати потужного і довгострокового союзника. Не відкидайте запропоновану вам допомогу, навіть якщо вона вам не потрібна.

Риби Ви можете не без подиву виявити, що Ваша впевненість у чомусь, ще вчора здавалася твердокамінною, поступово випаровується, поступаючись місцем протилежній думці. Можливо, це й на краще.