Оформляючи інтер'єр, ми стикаємося з необхідністю замітати сліди прогресу в своїх квартирах: ховати дроти і аудіосистеми, маскувати електроніку, акуратно вписувати в обстановку великогабаритну техніку. Ділимося гарячою п'ятіркою ідей, як не дати побутовим агрегатам зіпсувати зовнішній вигляд вашого житла.

1. Вбудовувати

Найпоширеніший і простий спосіб зробити техніку непомітною в інтер'єрі - приховати її за фасадами меблів. Сучасні виробники дозволяють вбудовувати буквально все, від холодильників до кавоварок, що мінімізує ризик зіпсувати обстановку великогабаритними агрегатами.

pic

2. Підбираємо

Багато виробників, орієнтуючись на потреби споживачів, пропонують побутову техніку в різних кольорах і стилях. Для кухні в стилі прованс відмінно підійдуть ретромоделі, а для минималистичної квартири підберіть техніку з лаконічним сучасним дизайном - вона точно не зашкодить загальному настрою інтер'єру.

pic

3. Декоруємо

Оригінальний спосіб вписати в обстановку великогабаритні агрегати - пофарбувати їх. Або обклеїти декоративними наклейками, плівкою, що самоклеїться. Варіант особливо підійде для поновлення старої побутової техніки і перетворення її в справжню дизайнерську знахідку.

pic

4. Приховуємо

Прилади, здатні зіпсувати оформлення вашої квартири, можна просто заховати: в шафу, в нішу, в підсобне приміщення, за розсувними дверцятами, шторками, ширмою. Вихід стане в нагоді тим, хто зберігає колишню робочу побутову техніку, оновлюючи інтер'єр.

pic

5. Виставляємо напоказ

Оригінальна і стильна техніка може стати головним акцентом. Лаконічні сучасні моделі в стилі хай-тек маскувати не треба - вони гарні самі по собі. Хочете, щоб великі і дрібні побутові помічники виглядали гармонійно? Вибирайте моделі з однієї колекції.

pic Ми в соціальних мережах: ВК ФБ