Життя у тиші. 5-річна рівненчанка Катруся Климчик може почути зовнішній світ та голоси рідних лише завдяки слуховим апаратам у обох вушках. Завдяки диво-приладам дівчинка почала читати та навіть освоювати гру на фортепіано. Однак, діагноз - хронічна двобічна сенсоневральна глухота не дає дитині нормально розвиватись та насолоджуватись дитинством. А через часті застуди навіть у слухових апаратах дівчинка вже ледь чує. Допомогти може дороговартісна операція, однак родина самотужки не спроможна назбирати необхідну суму.

Нота за нотою 5- річна Катруся Климчик намагається опанувати гру на фортепіано. Бажання дівчинки та праця мами по крупинці, втім приносить свої результати. У малечі двобічна сенсоневральна глухота. Запідозрила, що не усе гаразд мама Катрусі Людмила, коли донечці було два роки. Дівчинка вимовляла лише декілька слів.

Страшний діагноз підтвердили у столиці. Дівчинці придбали слухові апарати. Завдяки ним і щотижневим заняттям із сурдопедагогом дівчинка досягла чималого: навчилась читати, рахувати та головне говорити.

Дозволити Катрусі повноцінно розвиватись і радіти дитинству зможе операція, яку готові провести столичні медики.

Вартість операції 740 тисяч гривень. Втім сільська родина, не в змозі назбирати необхідної суми. Навіть якщо продати усе майно, яким володіють, всеодно не покриють витрат.

Батьки Катрусі просять усіх небайдужих допомогти їх дитині почути зовнішній світ та голоси рідних. Телефон мами та рахунок на який можна надсилати допомогу ви зараз бачите на своїх екранах.

Номер картки ПриватБанку: 4627 0812 1087 1153, телефон мами (097) 05 19 624 Людмила Климчик